IGRALEC JE POŠPRICAL S TEKOČINO

Neverjetna scena iz nogometne lige, v kateri igra Ronaldo: navijač je bičal igralca (VIDEO)

Eden izmed igralcev ekipe Al Ittihad je najprej proti tribuni pošprical s tekočino, navijač na tribuni pa mu ni ostal dolžan in ga je večkrat udaril z bičem.
Fotografija: Za Al Ittihad igra tudi zvezdnik Karim Benzema FOTO: Stringer Reuters
Odpri galerijo
Za Al Ittihad igra tudi zvezdnik Karim Benzema FOTO: Stringer Reuters

Nogometne tekme pišejo tudi posebne zgodbe. Kot razkriva posnetek, ki ga je objavil portal SPORTbible na družbenem omrežju X, se je ena zgodila v najmočnejši savdski nogometni ligi.

Kot lahko vidimo na posnetku, je eden izmed igralcev ekipe Al Ittihad tribuno pošprical s tekočino, navijač na tribuni pa mu ni ostal dolžan in ga je večkrat z bičem udaril. Da ne bi še bolj eskaliralo, je ob incidentu takoj posredovalo več oseb.

Posnetek je verjetno nastal na včerajšnji tekmi, na kateri sta se pomerili ekipi Al Ittihad in Al Hilal. Z 1:4 so v njej zmagali slednji. Obe ekipi sta sicer v vrhu prve savdske nogometne lige.  Kot razkriva uradna lestvica, je Al Hilal po 27. krogih na prvem mestu, Al Ittihad pa na četrtem.

Največji zvezdnik te lige je Portugalec Cristiano Ronaldo, ki je nedavno s svojim prihodom v Slovenijo požel ogromno pozornosti navijačev na sončni strani Alp. Njegova ekipa Al Nassr trenutno zaseda drugo mesto v savdski ligi in ima pred Al Hilalom težko ulovljivih 12 točk zaostanka. Kdo ve, morda pa bo sloviti Portugalec vseeno poskrbel, da ji bo uspelo izničiti zaostanek.

image_alt
Navijač Janez ne bo plačal kazni za fotografiranje z Ronaldom

image_alt
Ronaldo besen po bolečem porazu: pojavili so se posnetki iz Stožic (VIDEO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije